Baronul PSD Dan Ciocan, mazilit. Era șeful PSD Caracal

Data actualizării: Data publicării:
ilustratie psd
Foto: Inquam Photos

Biroul Permanent Județean al PSD Olt a dizolvat conducerea organizației din Caracal și l-a desemnat pe Ion Marian Doldurea ca președinte interimar, relatează MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de PSD Olt, Biroul Permanent Județean arată că dizolvarea conducerii PSD Caracal și desemnarea lui Ion Marian Doldurea în calitate de președinte interimar au venit deoarece în cadrul organizației a fost „încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului”.

„Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt. Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă”, se arată în comuinicatul citat.

PSD Caracal a fost condus de deputatul Dan Ciocan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri