Băsescu ar putea candida la Senat în București

Data publicării:
Traian Basescu la Digi24 15 aprilie 2014 6 -1

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, ar urma să deschidă lista de senatori ai partidului în Bucureşti, iar preşedintele executiv al partidului, Eugen Tomac, pe cea de la Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie, au declarat pentru News.ro surse din PMP.

Traian Basescu la Digi24 15 aprilie 2014 6

Potrivit unor surse din PMP, cel mai probabil fostul preşedinte va candida pentru un post de senator în Bucureşti, dat fiind faptul că în Capitală acesta are cea mai mare cotă de încredere. La Camera Deputaţilor lista de la Bucureşti ar urma să fie deschisă de Eugen Tomac.

Listele pentru alegerile parlamentare nu au fost încă finalizate şi este posibil să mai existe modificări, spun sursele din PMP. 

Băsescu a spus duminică seară că ”e foarte probabil” să candideze la alegerile parlamentare din decembrie. 

"Eu văd discuţiile în organizaţii, foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunţa public candidatura şi oficial nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să văd dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aş fi util, dar eu vreau să mă conving şi ştiinţific", a spus Băsescu. 

Referitor la semnăturile necesare pentru a depune listele pentru alegerile parlamentare, Băsescu a spus că până vineri seară la PMP erau peste 220.000 de semnături valide şi încă 100.000 la verificare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri