Băsescu: Dacă eram la Cotroceni, făceam din găsirea lui Ghiţă cel mai important obiectiv

Data actualizării: Data publicării:
basescu fb

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că dacă ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi făcut din găsirea lui Sebastian Ghiţă cel mai important obiectiv.

basescu fb
FOTO: Facebook Traian Basescu

”Dacă azi, săptămâna trecută, eram la Cotroceni, făceam din găsirea lui Ghiţă cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din România. S-a lovit în SRI direct. Aş fi mobilizat toate structurile de securitate să mi-l găsească. La fel cum a fost la Omar Hayssam. N-am avut linişte până nu îl aduceau înapoi. Nu aş fi avut linişte pentru că ori are ceva de spus, ori a fost doar o lovitură dată unei persoane”, afirmat fostul şef al statului, la un post de televiziune, citat de News.ro.

În ceea ce-l priveşte pe fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, în prezent suspendat, Traian Băsescu a susţinut că acesta "a fost influent la nivelul lui de cunoaştere”.

Referindu-se la înregistrarea în care vorbeşte despre dosarul lui Dan Voiculescu, Băsescu a spus că este furios pe Sebastian Ghiţă că şi-a permis să îl înregistreze. El a reafirmat faptul că înregistrarea este editată, iar schimbările de sens sunt "consistente".

”Eu sunt furios pe Ghiţă pentru că şi-a permis să mă înregistreze stând cu mine la masă. Da (confirmă înregistrarea - n.r.). E editată imprimarea, le-a lipit puţin şi a dat schimbări de sens consistente. Nu vreau să discut pentru că o să merg la Parchet probabil, Parchetul a declanşat o anchetă. Însă faptul că stă la masă cu mine şi mă înregistrează...”, a spus fostul şef al statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri