Băsescu: Dar Viorica Vasilica? Dragnea nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare

Data publicării:
basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea schimbă "un snop întreg de miniştri" la Comitetul Executiv Naţional al PSD, dar "din păcate nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", este de părere fostul preşedinte Traian Băsescu.

basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"Dar Viorica Vasilica? Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală. Din păcate, nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", a scris Băsescu într-o postare pe Facebook.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, în care urmează să se decidă remanierea unor miniştri, se desfăşoară, luni, la Palatul Parlamentului. Comitetul Executiv s-a reunit, iar subiectul principal al discuţiilor ar trebui să fie remanierea, aşteptată de mult timp. Însă atenția se va îndrepta și spre situaţia Gabrielei Firea.

Ministrul apărării, Mihai Fifor, a demisionat luni din funcție, înaintea CEx a PSD în care urma să se decidă remanierea lui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri