Băsescu: Gabriel Oprea falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Obama

Data actualizării: Data publicării:
gabriel oprea e vicepresedinte in Comitetul Executiv National al PSD
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fostul președinte Traian Băsescu îl ironizează pe Gabriel Oprea, acuzat că a postat pe Facebook o fotografie trucată în care pare că dă mâna cu preşedintele SUA, Barack Obama.

gabriel oprea
Fotografia postată de Gabriel Oprea

Vai de capul tău amărâtule. Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine (fără acoperire) falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Barak Obama. Înţeleg că falsul este semnalul relansării sale în politică, dar pare că falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa marele profesor îndrumător de doctorate. Altfel, eu îi doresc sănătate. Vai de capul tău amărâtule!”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Întrebat de jurnaliștii PressOne cine i-a dat fotografia, Gabriel Oprea a spus că a primit-o de la cei care au făcut poza, dar nu poate să spună cine.„Doamnă... intrăm în penibil. Mi-au dat poza cei de acolo, care au făcut poza, mi-au dat şi mie mai multe poze. Chiar s-a semnat atunci, dacă vă aduceţi aminte, un parteneriat pentru secolul XXI, a fost foarte importantă vizita. Nu pot să vă spun cine mi-a dat poza. Cine a făcut-o acolo. Chiar am fost acolo şi chiar, când eşti în sală şi eşti prezentat, se dă mâna cu fiecare persoană. Nu este ceva extraordinar. Chiar ăsta a fost momentul. Am fost acolo”, a spus Oprea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri