Sari la conținut

Blatul Tudose-Iohannis: Deputatul promovat de ruşi, temperat de Codrin Ştefănescu: Nu au nicio înţelegere

Premierul "joacă în filmul preşedintelui", "devine PSD partidul meu", "capcana lui Iohannis" sau "dezastru naţional", sunt doar câteva dintre formulele folosite de deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, ca reacţie la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, făcut azi la Craiova, pe marginea crizei din coaliţia de guvernare. Pleşoianu, un personaj intens promovat de propaganda rusă, l-a atacat continuu pe premierul Mihai Tudose în ultimele zile.

Social-democratul i-a atacat, joi, pe şeful statului şi pe premier, acuzându-i de înţelegeri ascunse (întregul mesaj, mai jos).

Însă postarea de pe Facebook a lui Liviu Pleşoianu nu a fost singura luare de poziţie din interiorul PSD la afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la Craiova. La Antena 3, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a avut o abordare mult mai temperată.

Mai mult, în contextul poziţiilor contondente ale lui Pleşoianu, Codrin Ştefănescu nu s-a arătat de data asta a fi pe aceeaşi lungime de undă, insistând că prioritară acum e unitatea partidului. O atitudine care nu a rămas neobservată de realizatoarea Antenei 3, care a taxat-o drept surprinzătoare, subliniind că această reacţie a lui Ştefănescu diferă de altele exprimate până acum de secretarul general al PSD.

Iată două dintre declaraţiile lui Codrin Ştefănescu: "Ce a declarat Iohannis la acest eveniment a declarat bine, problema este a PSD-ului. În rest vizita comună este o chestie normală, este o mare investiție, nu au fost doar ei doi (Iohannis şi Tudose - n.r.) de mână, au fost mai mulți parlamentari. A fost un eveniment bun făra nici o implicare politică".

Respectiv: "Nu au nici un fel de înțelegere dar trebuie să aibă un dialog institutional trebuie sa vorbească pentru binele țării. Nu văd nici un fel de mesaj ascuns din partea lui Iohannis. Astăzi a fost cel puțin neutru așa trebui să fie un președinte".

Mai jos, postarea integrală a deputatului Liviu Pleşoianu:

Iată DOVADA că TUDOSE joacă în filmul lui IOHANNIS!

Să analizăm afirmațiile lui Iohannis de acum câteva minute:

1. "M-aţi întrebat de remaniere. Cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte o echipă performantă."

Alături de odele pe care propaganda Noii Securități i le aduce BRUSC lui TUDOSE, ce ai spus acum e DOVADA cea mai clară că Tudose joacă în filmul tău!

2. "Înţeleg că domnia sa va face un test total astazi, putin mai tarziu."

DA, va face testul total asupra căruia ați convenit! Dacă nu s-a putut să-i păcăliți pe români la alegeri, le furați acum VOTUL! Misiunea pe care i-ați trasat-o lui TUDOSE e simplă: fie dă jos "PENALII" și transformă PSD în USR 2, în "Partidul MEU", fie își dă demisia și încerci tu iar să-ți pui "Guvernul TĂU"! E limpede pentru orice om cu minte în cap!

În acest moment, important e să nu devină PSD "Partidul TĂU"! O spun răspicat!

3. "Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunţa eu. E treaba altora."

E minunat că a discutat premierul PSD cu tine înainte să discute cu PSD. Lucrurile, sper, sunt clare acum pentru toată lumea! Tudose e omul tău în PSD!

4. "Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să îmi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD mai are capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație."

EXACT ce spuneam: devine PSD "Partidul MEU" dacă cedează la mizeria cu "PENALII" sau încerci tu iarăși să confecționezi "Guvernul MEU", cum ai mai făcut-o speculând ORIBIL o tragedie!

Repet pentru persoanele raționale din CEx: ESENȚIAL e la acest moment să nu devină PSD "Partidul MEU"! Nu picați în CAPCANA lui Iohannis!

5. "În ceea ce privește persoanele cu probleme penale, aceste persoane nu au ce căuta în funcțiile statului. În politică nu există prezumția de nevinovăție așa cum există în justiție."

Măi, DEZASTRU NAȚIONAL, prezumția de nevinovăție e în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI", la respectarea căreia cică ar trebui să VEGHEZI tu! Ești o RUȘINE pentru această țară și pentru acest popor!

Constituția României, Art. 23, (11): Până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti de condamnare, persoana este considerată nevinovată.

Pe aceeași temă