Exclusiv „Bucureștenii îl pot demite”. De ce e nemulțumit Rareș Bogdan de Nicușor Dan

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan la congresul pnl
Rareș Bogdan spune că este nemulțumit de Nicușor Dan. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus la Interviurile Digi24.ro că este nemulțumit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Liderul PNL spune despre edil că „e un primar slab”. „Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai declarat Rareș Bogdan.

„E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat. Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, spune prim-vicepreședintel PNL.

Rareș Bogdan a declarat că îi înțelege pe bucreștenii care nu mai au răbdare cu edilul, după doi ani de mandat, dar „poate își revine”.

„Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei. Deocamndată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a precizat acesta.

Întrebat despre bucureștenii care au zi de zi probleme cu apa caldă, traficul sau poluarea din Capitală, Rareș Bogdan a spus că „îl pot demite”.

„Nu îndemn (n.red. la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav. Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai spus liderul PNL.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri