Bulai: Dacă nu aş fi membru USR, aş fi fost probabil în PNL

Data publicării:
iulian bulai
Foto: Facebook/Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai a transmis un mesaj aparte cu ocazia împlinirii a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. Acesta afirmă că dacă nu ar fi fost membru fondator al USR, probabil ar fi fost politician liberal și s-ar fi asigurat astfel că „oameni ca Mihai Chirica” nu ar fi intrat în PNL.

„Astăzi PNL îşi serbează ziua de naştere. 146 de ani. Le urez colegilor din PNL să aibă mult curaj, înţelepciune şi tărie. Pentru a promova mai mult liberalism, mai multă deschidere şi reformă, drepturile omului şi o societate deschisă.

Dacă nu aş fi membru fondator al USR, aş fi fost probabil în PNL. Aş fi luptat pentru valorile de mai sus şi m-aş fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid, iar situaţii ca cele de la Apele Române Iaşi-Bârlad să nu existe! La mulţi ani, PNL”, a scris Iulian Bulai, luni, pe Facebook.

Totodată, deputatul USR și-a însoțit postarea cu o fotografie în care apare alături de Alexandru Muraru, președinte interimar al PNL Iași.

„Mult succes, Alexandru!”, este mesajul cu care îşi încheie Bulai postarea.

Alexandru Muraru este acum primvicepreședinte al PNL Iași și va conduce filiala după suspendarea din funcții a lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta este anchetat de DNA în mai multe dosare și a fost implicat în o serie de scandaluri publice legate de numiri în funcții la Apele Române.

Costel Alexe și Mihai Chirica s-au suspendat doar din funcțiile politice din PNL, nu și din cele administrative, de președinte al CJ Iași, și, respectiv, primar al municipiului Iași.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri