Buletinele de vot pentru prezidenţiale, predate până în 27 octombrie tuturor prefecturilor. Cum vor arăta?

Data publicării:
buletin de vot alegeri 2014

Ministrul Gabriel Oprea a precizat că în cursul zilei de luni au primit buletinele de vot şi tabelele electorale prefecturile judeţelor Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Suceava.

Oprea a mai spus că, până la sfârşitul săptămânii, materialele pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor ajunge în aproape toată ţara, scrie Mediafax. Prefecturile din Bucureşti şi Ilfov vor fi ultimele care vor prelua materialele necesare votării, în 27 octombrie urmând să le fie predate aproximativ 2,3 milioane de buletine de vot.

Ministrul Afacerilor Interne le-a solicitat prefecţilor ca, în perioada următoare, să asigure toate condiţiile necesare pentru funcţionarea celor 18.550 de secţii de votare care vor fi deschise la nivel naţional.

Pentru alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 18.550 de secţii de votare din ţară şi 294 în străinătate, au fost tipărite 20.745.068 de buletine de vot şi au fost pregătite 94.220 de ştampile cu menţiunea "Votat".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri