C. Antonescu, despre afirmațiile lui L. Dragnea: Sunt destule lucruri de clarificat în USL, dar nu în public

Data publicării:
crin antonescu1 RESIZE-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

"Cât am văzut eu, nu e de comentat public. Subscriu la ideea că sunt destule lucruri de clarificat în interiorul Uniunii pentru ca să putem merge mai departe aşa cum ne-am angajat în faţa cetăţenilor României care ne-au dat votul", a declarat Antonescu.

El a menţionat că subiectul legat de legile electorale nu este cuprins în programul de guvernare, dar a existat o înţelegere la nivelul USL pentru o discuţie "despre pachetul de legi electorale".

Preşedintele PNL a afirmat că, de regulă, iniţiativele majore trebuie discutate în conducerea partidului, motiv pentru care subiectul iniţiativei propuse de parlamentarii PNL a fost ridicat în şedinţa BPN de săptămâna trecută.

Antonescu a mai spus că sunt trei acte politice majore care au făcut şi fac efecte "neplăcute" şi în cazul cărora nu a existat consultare la nivelul USL. Antonescu a precizat că nu vrea să le nominalizeze public, ci îi va transmite vicepremierului Liviu Dragnea personal.

Liderul PNL a făcut această declaraţie răspunzând unei întrebări referitoare la declaraţiile lui Liviu Dragnea despre iniţiativa parlamentarilor PNL.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că PSD nu susţine iniţiativa PNL de modificare a legii administraţiei locale şi consideră că trebuie o discuţie cu PNL cât mai curând pentru ca lucrurile să fie tranşate cât mai rapid, dacă se merge mai departe cu "acest USL".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri