C. Antonescu: Noi ne respectăm angajamentul, chiar dacă va fi vorba de anul viitor

Data publicării:
crin antonescu studio digi24-2

„Nu am luat o decizie oficială în acest sens, premierul este plecat prin ţările asiatice. Vom avea reuniunea şi vom lua o decizie oficială. Ideea noastră de a modifica Constituţia este aceea de a programa referendumul într-un moment în care să avem speranţa că votul oamenilor care se prezintă nu este risipit”, a declarat Crin Antonescu la Digi24.

„Ţinând cont şi de decizia discutabilă a CCR de a declara un termen de un an în care nu poate fi aplicată noua lege, deşi Constituţională, probabil că vom stabili o dată ţinând cont de aceste elemente”, a completat acesta.

Citiți și:

EXCLUSIV. Victor Ponta: Noua Constituție şi regionalizarea ar putea fi amânate cu un an

Copreşedintele USL a susţinut că există o „campanie infernală” de dezinformare privind proiectul de modificare.

„O campanie infernală, cum eu nu am mai văzut în 20 de ani. Se spune că e o constituţie antieuropeană, care desfiinţează statul de drept, adică lucruri tari, nu glume. Aceste aberaţii trebuie demontate şi vom face acest efort”, a mărturisit Antonescu.

„Noi ne respectăm angajamentul, chiar dacă va fi vorba de anul viitor. Suntem în mandatul pe parcursul căruia ne-am angajat să facem Constituţia şi regionalizarea”, a susţinut copreşedintele USL.

Crin Antonescu a declarat că modificarea Constituţiei nu se face în funcţie de interesele PNL sau ale altui partid, ci în interesul cetăţenilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri