C. Buşoi răspunde criticilor: Nu am intenţionat să mă folosesc de ce s-a întâmplat în tragedia de la Colectiv

Data publicării:
Busoi

 

FOTO Facebook Cristian Buşoi

Am vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din București care prezintă risc seismic și am atras atenția că nu suntem încă pregătiți să facem față unei noi tragedii, posibile în cazul unui eventual cutremur, așa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv.

Unele reacții au fost critice, întregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv într-un exercițiu electoral de imagine. Mărturisesc cu toată sinceritatea că nu am intenționat acest lucru, iar celor pe care această asociere i-a lezat în vreun fel le cer scuze. Înțeleg ceea ce i-a deranjat și îi asigur de faptul că nu am intenționat să mă folosesc de ce s-a întâmplat în tragedia de la Colectiv sau în cea întâmplată în martie '77. Cred cu tărie că astfel de evenimente nu trebuie uitate, ci trebuie să învățăm din ele și să nu repetăm greșelile trecutului. Suntem datori să punem pe primul plan SIGURANȚA noastră, a copiilor noștri și a generațiilor care vin prin măsuri concrete și durabile de reabilitare a clădirilor cu risc seismic, integrate unei strategii administrative responsabile și sensibile la problemele oamenilor!”, se arată în mesajul postat de Cristian Buşoi pe pagina sa de Facebook.

Liberalul Cristian Buşoi şi-a prezentat priorităţile pe care le va avea, dacă va fi ales să conducă Primăria Capitalei.

„Asumarea unui proiect major și anume aceea a construirii unui mare spital de urgență, cel mai mare din estul Europei. Cred că viitorul administrator al Bucureștiului va trebui să asume demararea unui program de reabilitare a clădirilor cu risc seismic”, a spus Cristian Bușoi.

Am vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din București care prezintă...

Posted by Cristian Busoi on 11 Ianuarie 2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri