C. Dan, despre parola folosită în Târgoviște: S-a exagerat în mod intenționat. Şi pentru preşedinte se iau astfel de măsuri

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan

Carmen Dan respinge acuzaţiile că tot oraşul Târgovişte a fost blocat pentru mitingul PSD de duminică. „S-a exagerat în mod intenţionat”, spune ministrul de Interne, care a adăugat că măsurile de restricţie au fost legale.

În ceea ce priveşte parola cerută şoferilor care doreau să intre în municipiu, Carmen Dan a dat vina pe organizatorii mitingului.

Ministrul a ţinut să îi răspundă şi lui Klaus Iohannis, care a criticat ieri măsurile dispuse la Târgovişte. „Şi pentru preşedinte se iau astfel de măsuri”, a subliniat Carmen Dan.

Carmen Dan, ministrul de Interne: S-a exagerat în mod intenționat ideea că a fost blocat întregul oraș. S-au dispus măsuri de restricționare în zona în care se desfășura o adunare publică, un miting cu caracter electoral. Accesul a fost restricționat doar pentru acea zonă care era autorizată și legală. Parola a fost convenită de către organizator. L-am văzut ieri și pe președintele Iohannis acuzând fără să aibă informații reale. Îi amintesc domnului președinte că și pentru dânsul se dispun astfel de măsuri de restricționare a zonei, tot de către aceeași comandanți din Poliție și Jandarmerie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri