C.Ghinea: USR va decide în congres dacă rămâne închis pentru oameni ca Voiculescu și Cioloș

Data publicării:
cristian ghinea digi

Deputatul USR Cristian Ghinea declară, într-o postare pe Facebook, că membrii USR vor decide la Congres dacă partidul va fi „unul închis oamenilor ca Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, sau unul deschis către toți oamenii competenți și onești”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rămân la părerea mea: locul forțelor reformiste și oneste e în USR.

Nicușor Dan și Dacian Cioloș sunt complementari și ar trebui să lucreze sub aceeași umbrelă.

Viitorul USR, ce fel de partid va fi acesta, unul închis oamenilor ca Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, sau unul deschis către toți oamenii competenși și onești, va fi decis de membrii USR, la Congres. 

Pentru dragii mei useriști: acesta poate fi un vot care contează enorm. La Congres vom decide ce fel de USR vom avea și ce fel de forța se va opune clasei politice corupte”, a scris Ghinea pe Facebook.

Dacian Cioloș a confirmat, joi, zvonurile din ultimele zile: nu va intra în Uniunea Salvați România. El a precizat că decizia sa a fost luată înainte de apariția zvonurilor. Miercuri, fostul premier i-a transmis liderului USR Nicușor Dan să nu-i mai folosească numele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri