C. Ștefănescu și L. Pleșoianu, atac la conducerea PSD după „mazilirea” lui Șerban Nicolae: Faceți praf acest partid

Data publicării:
codrin stefanescu fb
Foto: Facebook / Codrin Stefanescu

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat că social-democrații din CEx nu au înțeles nimic după decizia CCR prin care a admis conflictul între Parlament și ÎCCJ. El a precizat că aceștia „l-au decapitat” pe Șerban Nicolae deoarece ar fi „prea obraznic”. Și deputatul Liviu Pleșoianu a a spus că CEx al PSD a decis „o mare mizerie” și anume „mazilirea” lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord să îl sprijine pe Mugur Isărescu în funcția de viceguvernator al BNR.

„Ce au inteles azi (miercuri - n.r.) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic...”, a scris Codrin Ștefănescu, miercuri, pe Facebook.

„Ați săvârșit azi (miercuri - n.r.) o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți...”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Aceste reacții vin după ce Comitetul Executiv a decis ca Șerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat.

Șerban Nicolae a fost și contracadidat al premierul Viorica Dăncilă la șefia PSD, notează Mediafax. Totodată, acesta a anunțat că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul anunțase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susținută pe Isărescu.

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție făcută de Florin Iordache.

Curtea Constituțională precizează, în urma admiterii conflictului Parlament-ÎCCJ, că vor fi rejudecate dosarele de la Înalta Curte, soluționate în prima instanță înaintea deciziei ÎCCJ din 23 ianuarie 2019, în măsura în care nu au devenit definitive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri