Sari la conținut

Codrin Ştefănescu, către Robert Turcescu, în direct la TV: „Aveţi curaj să ieşim împreună noi doi afară?”

Un nou episod de genul „Palada-Goțiu” a fost la un pas să se întâmple, marți seară, în direct la TV. Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, s-a certat cu Robert Turcescu, deputat PMP.

Într-o emisiune de la România TV, Ştefănescu s-a certat cu deputatul Robert Turcescu, cei doi fiind la un pas de bătaie. La un moment dat, reprezentantul PSD i-a cerut alesului PMP să iasă afară pentru a rezolva disputa bărbăteşte.

Cum a decurs discuția dintre Codrin Ștefănescu și Robert Turcescu:

Robert Turcescu: Are (Liviu Dragnea, n.red.) nevoie de protecţia clanului Duduienilor pentru că au apărut cele trei fantome, cresc preţurile, au introdus acciza la carburanţi, s-a mărit preţul la pompe.

Codrin Ştefănescu: Bateţi câmpii, domnule colonel!

Robert Turcescu: Pe loc repaus, domnule Ştefănescu, până termin de vorbit

Codrin Ştefănescu: Oricum, nu întelegeţi ce spuneţi

Robert Turcescu: Puneţi mâna pe o carte şi o să înţelegeţi. PSD văzând că nu are banii pe care credea că îi va găsi, s-a dus la Banca Naţională. S-a cerut ministrul de finanţe acolo

Codrin Ştefănescu: Ce aberaţii.

Robert Turcescu: Sunt semnale îngrijorătoare în întrega lumea în ceea ce priveşte o nouă criză economică. Poate nu ca cea din 2008, dar sunt semnale.

Codrin Ştefănescu: Pot să vorbesc şi eu? Domnule colonel, azi cei mai mari economişti au zis că nu o să fie nicio criză economică. În fiecare zi piaţa de capital internaţional creşte cu câteva puncte. Toate rapoartele sunt extraordinare. România e pe primul loc în Europa, domnule colonel. Domnul colonel cu gura mare, ascultaţi să-i spuneţi şi lui Băsescu asta: românii în proporţie covârşitoare susţin programul ăsta.

Robert Turcescu: Trăiţi într-o bulă periculoasă. Domnule Ştefănescu trăiţi într-o bulă imaginară. Ar fi firesc să vedţi că România reală nu e cea cu interlopi. V-aţi decuplat de România reală.

Codrin Ştefănescu: România reală este cea care v-a făcut colonel.

Robert Turcescu: V-aţi decuplat de realitatea românească. Este foarte clar, mergeţi pe stradă fără gărzi de corp şi bodyguarzi.

Codrin Ştefănescu: Aveţi curaj să ieşim împreună, noi doi, afară? Singuri!

Robert Turcescu: Sigur că da, şi să mergem la pompa de benzină că e aproape. Îi întrebăm pe şoferi dacă trăiesc mai bine, dacă s-a scumpit benzina.

Codrin Ştefănescu: Nişte aberaţii.

Robert Turcescu: Vă întreb cât se poate de calm şi civilizat.

Codrin Ştefănescu: Nu sunteţi civilizat. Sunteţi agresiv ca Băsescu.

Robert Turcescu: Aţi crezut vreodată că un benzinar va scădea preţul?

Codrin Ştefănescu: Un om ca Turcescu care se autodescoperă ar trebui să stea ascuns.

 

Pe aceeași temă