Sari la conținut

C.T. Popescu: „Dacă ar concura în campanie cu Băsescu, Ponta cred că nici nu ar apuca să intre în bătălie și ar fi spulberat”

„Ce a aflat Tănțica de la Procopoaia când s-a dus aseară, după ce a stat ploaia, ca să ceară un model de șorț? Mișu St. Popescu nu mai dă divorț. Ei, Ponta e un fel de Mișu St. Popescu care bagă divorț”, a spus Cristian Tudor Popescu, făcând referire la poezia „În jurul unui divorț”, de George Topârceanu.

„Victor Ponta reușește, după performanța remarcabilă în materie de ridicol de la Cotroceni, când s-a prezentat cu ministruța Harvard, a reușit să își câștige porecla de Mickey Mouse pe net, ceea ce bine pentru el, pentru că Mickey e un șoarece simpatic, Ponta nu e deloc simpatic când își rotește ochii în cap încolțit în fața lui Băsescu. Acesta e un al doilea moment de un penibil infinit care demonstrează că, dacă ar concura în această campanie prezidențială cu Băsescu, Ponta cred că nici nu ar apuca să intre în bătălie și ar fi spulberat”, a spus jurnalistul.

Acesta a adăugat că, în fața președintelui, premierul „se umple de ridicol”.

„E încă un moment de ridicol maxim care demonstrează slăbiciunea lui Ponta în fața unui adversar suficient de puternic. Ba mai mult decât atât, Ponta își dă cu levierul în genunchi. Așa cum la Cotroceni nu l-a trimis nimeni ca să joace acea scenetă jalnică, nici acum nu îl obliga nimeni să facă declarația asta de tipul: ia-l de pe mine că îl omor”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, Victor Ponta este „imatur” și „gol pe dinăuntru”.

„Rar am văzut o impostură atât de perfectă ca a lui Ponta. Fiecare dintre cei care au câstigat presedinția sau au fost aproape de ea aveau un cheag interior, un anume miez, cu părți bune, rele, groaznice, dar aveau un miez. Ponta sună perfect a gol. Pe dinăuntru e o fâșie de ceață, nu e nimic. Iată de ce greșește în felul ăsta”, a mai spus jurnalistul.