C. T. Popescu, despre C. P. Tăriceanu: Faptul că poți să îți dai importanță la televizor întârzie Alzheimerul

Data publicării:
tariceanu rusinat - digi24-1

Călin Popescu Tăriceanu a propus în Comitetul Executiv al PSD crearea unei comisii speciale la nivel parlamentar pentru „evaluarea democraţiei și a statului de drept”. Președintele Senatului a spus că, în opinia sa, Curtea Constituţională şi puterea judecătorească atacă suveranitatea şi deciziile Parlamentului.

„La vârsta asta, faptul că poți să ai o funcție de genul ăsta, președinte al Senatului, să îți dai importanță la televizor, vorbind, îmbunătățește circulația periferică, tranzitul intestinal, mai scade tensiunea arterială, întârzie Alzheimerul. Deci la asta e bună funcția”, spus Cristian Tudor Popescu, la „Jurnalul de Seară”.

„E un ins care nu poate trăi fără genul acesta de închipuire, de aparență. Trebuie să apară și el undeva ca mare șef. Altfel, cred că ar cădea într-o depresie groaznică dacă n-ar mai avea nicio funcție, dacă ar rămâne doar Călin, fără file de poveste”, a adăugat jurnalistul.

C. T. Popescu a mai spus că există și un alt motiv pentru care președintele Senatului îl susține pe premierul Victor Ponta în disputa cu DNA.

„Este și această înclinație pe care a avut-o liberalul Călin Popescu Tăriceanu pentru structurile reziduale comuniste. A fost premier al României, ani de zile, cu sprijinul direct și limpede al PSD-ului”, a precizat Cristian Tudor Popescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri