C. T. Popescu, despre posibilitatea suspendării președintelui Iohannis: „Nu mai e vorba de Kovesi”

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis
Foto: Administrația Prezidențială

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că o suspendare a președintelui Klaus Iohannis ar fi „imposibilă” în acest moment, iar în cazul în care coaliția PSD-ALDE ar încerca acest lucru, actualul președinte ar câștiga.

În condițiile de față și plecând de la acest motiv, e imposibil (să fie suspendat Klaus Iohannis n.r.), doar dacă le ia Dumnezeu mințile. Dacă vor încerca o suspendare a președintelui vom avea alegeri anticipate prezidentiale care vor fi câștigate,  de domnul Iohannis, la pas.

Nu vor face așa ceva. Și sesizarea CCR, care înseamnă un atac la adresa președintelui, nu mai e vorba de Kovesi, va fi mult pusă în balanță de domnii Dragnea și Tăriceanu. Nu cred că își vor asuma sesizarea CCR. Eu cred că această sesizare va fi lăsată pe umerii puternici de Atlas ai doamnei „imunoglobina, autism, 20.20”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a decis luni să nu o revoce din funcție pe Laura Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție. Astfel, șeful statului nu dă curs propunerii formulate de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat, la scurt timp, pe Facebook că va sesiza Curtea Constituțională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri