C. T. Popescu: Doamna Dăncilă nu va demisiona. N-are din ce. Nici Iohannis nu o va suspenda

Data actualizării: Data publicării:
dancila mai gov_ro

Viorica Dăncilă nu va demisiona din funcţia de premier, dar nici preşedintele Iohannis nu o va suspenda în baza unei cereri pornind de la acuzaţia de înaltă trădare, a explicat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Iohannis are nevoie de Dăncilă la Palatul Victoria, a completat jurnalistul.

„Doamna Dăncilă e acuzată de uzurpare de funcţie oficială. Eu nu văd nicio funcţie a dânsei. Nici măcar purtător de cuvânt, nici asta nu știe. Nu îşi va da demisia, nu are din ce. Dar nici Iohannis nu o va suspenda, după cum am văzut că se dau profeţii apocaliptice cum va fi suspendată doamna Dăncilă.

Ar fi cea mai mare eroare în politica personală a lui Iohannis. Dacă Dăncilă nu s-ar mai afla acolo ar fi un lucru util acestei ţări.

Iohannis a numit-o atunci, dar dacă ar suspenda-o pe baza acestei cereri ... ce înnobilare. Pentru înaltă trădare. În sfârşit ar eroiza-o, ar începe să existe în clipa în care ar fi înlăturată de la Palatul Victoria nu prin demisie sau demitere, ci prin suspendare.

Iohannis are nevoie de Dăncilă acolo, e o simbioză acolo între ei, el câştigă pe măsură ce avansează în activitate doamna Dăncilă”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri