C.T. Popescu: „Domnul Ponta este un demn emul și discipol al domnului Băsescu. Sunt sigur că îl admiră”

Data publicării:
5227782c95f9cf4118000000

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre măsura Guvernului de a acorda facilități celor care au datorii la bănci.

E prima dată când îl vedeți pe Traian Băsescu cu o boare de lacrimă în colțul ochiului? Are talent la asta, o face cu ușurință. Dânsul s-a automontat, este un actor de primă mână și, la sfârșit, a reușit să își creeze starea interioară pentru această declarație dramatică: "Dacă voi ajunge și eu în fața dumneavoastră, atunci să tăiați în carne vie, dragii moșului!". Asta a vrut să spună domnul președinte, arătând cât de imparțial și de dedicat independenței și forței justiției este domnia sa. O scenetă, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul este de părere că în aceeași categorie intră și manevra premierului cu ajutorul pentru cei care nu își mai pot plăti ratele la bancă.

Oamenii aceștia (n.red. - Traian Băsescu și Victor Ponta) seamănă mult mai mult decât pare. Domnul Ponta este un demn emul și discipol al domnului Băsescu. Sunt sigur că îl admiră în forul său interior. Tinde și el să atingă nivelul de cinism, de lipsă de scrupule, de capacitate de a minți fără să clipească, pe care le-a probat în atâtea rânduri Traian Băsescu. Și e foarte bun și domnul Ponta în direcția asta. Ce a vrut să obțină? A venit cu această măsură de tipul "să dăm la oameni" și dorește să creeze în populația săracă, din păcate numeroasă, această imagine a premierului care dă la oameni, are grijă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri