C.T. Popescu: După ruperea USL, alegerile europarlamentare devin turul zero al alegerilor prezidențiale

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-8

Nimic nu e adevărat din ce vedem. Uitați-vă la ce spune fiecare. Domnul Ponta ne spune că el vrea să țină casa, să nu se spargă, întinde mâna până în ultimul moment. E strategia pe care o folosesc femeile in momentul divorțului, pentru că vor să arunce asupra bărbatului oprobriul public”, a spus jurnalistul.

În opinia sa, cheia rupturii dintre PSD și PNL stă într-o frază rostită în această seară de președintele PSD Victor Ponta.

Afirmația domnului Ponta : sunt gata să colaborez cu domnul Iohannis ca ministru, nici un cuvânt ca vicepremier. Ăsta e miezul, nu l-a dorit pe Klaus Iohannis vicepremier”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Acesta crede că cei doi foști lideri ai USL vor merge și în perioada următoare pe atitudinile din această seară: „Victor Ponta cu o atitudine defensivă, cu are speră să adune cât mai mulți dintre alegătorii USL din 2012, și atitudinea agresivă a lui Crin Antonescu, care speră să obtină voturi din dreapta” prin atacuri la Victor Ponta.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, „alegerile europarlamentare devin turul zero al alegerilor prezidențiale”. În funcție de rezultatul acestora se vor contura alianțele pentru următoarele alegeri, crede jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri