C. T. Popescu: Elena Udrea poate folosi arestul la domiciliu pentru imaginea sa

Data publicării:
ctp digi

Doamna Udrea poate să utilizeze această eliberare din arest în scopul retoricii personale de imagine pe care a declanşat-o în Parlamentul României, dar asta nu îi schimbă efectiv situaţia, poziţia în clipa de faţă în raport cu justiţia. Urmează alte dosare în care se cere arestarea sa”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Dna Udrea nu va mai face astfel de declarații, așa cum a aruncat înainte de a fi arestată, dar aș vrea să știu dacă și-a schimbat opinia cum că judecătorii nu vor putea, potrivit declarației domniei sale cum că România era o țară nazisto-comunistă, dânsa spunea că judecătorii nu vor fi capabili să reziste presiunii exercitate de acoperiții SRI din presă, chiar de către SRI și DNA”, a amintit Cristian Tudor Popescu.

Nu vor reuși să reziste acestei presiuni, aşa spunea. Imaginaţi-vă cum să judece obiectiv corect acei judecători? Acum, acei judecători, acest sistem de justiţie pe care l-a incriminat vreme de zece zile în care a prezentat o conspiraţie naţională a SRI, DNA şi a Parlamentului şi a judecătorilor din această ţară împotriva ei. Îşi mai menţine o asemenea viziune după ce Înalta Curte a hotărât să îi transforme arestul la secţia de Poliţie, în arest la domiciliu?”, a spus jurnalistul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri