C.T. Popescu: Firea a simțit că Dragnea vrea să-i pună juvățul de gât. A ieșit la atac cu toate armele

Data publicării:
firea

Liviu Dragnea are șanse să câștige războiul cu Gabriela Firea, dar va fi o victorie a la Pirus, cu pierderi atât de mari, încât ar echivala cu o înfrângere, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„D-na Firea nu are probleme doctrinare, probleme ideologice. Nu s-a revoltat în legătură cu niciuna dintre ticăloșiile sumbre pe care le-au produs dl Dragnea și echipa de când se află la putere. Nu avem o problemă de disidență. Pur și simplu, d-na Firea a simțit că dl Dragnea vrea să-i pună juvățul de gât. A simțit – și a simțit bine, că are instincte bune, formate în ani lungi în care a avut de-a face cu șobolăneala, după cum chiar dânsa spune – a simțit lucrul ăsta și a contraatacat, sau a atacat înainte să se întâmple ”, spune Cristian Tudor Popescu.

„Și-a dat seama că dacă rămâne într-o atitudine – că ea a mai spus niște lucruri din când în când – dar a rămas tot timpul cu o marjă de retragere. Acum și-a dat seama că Dragnea vrea s-o termine. Și atunci, singura soluție: a ieșit la atac cu toate armele și îi va produce d-lui Dragnea niște pierderi atât de mari, încât nu poate să mai spună că va câștiga această luptă. Nu are cum”, adaugă jurnalistul.

„Îi e mult mai greu să o neutralizeze pe d-na Firea decât pe Grindeanu sau pe Tudose. D-na Firea e aleasă prin vot, e primar general, conduce, chiar dacă e în poziție interimară, PSD București, are o poziție foarte puternică în Ilfov și în București, poziție cel puțin comparabilă cu a lui Dragnea, și atunci o să fie foarte greu”, mai spune Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri