C. T. Popescu: Intervenţia preşedintelui vine prea târziu, un dres de busuioc care nu ajută la nimic

Data publicării:
cristian tudor popescu, la digi24_septembrie 2015

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis vine prea târziu, în condiţiile în care a acceptat un al treilea premier PSD, fără prea multe comentarii. El este de părere că declaraţiile nu îi vor aduce mai multe voturi lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019.

Cristian Tudor Popescu: „Domnul Iohannis a realizat că socoteala nu prea-i iese, dacă trage linie, la câte voturi ar putea câștiga pe baza instabilităţii de care are nevoie domnul Iohannis, nu, a Guvernului, cu cât Guvernul conduce mai aiuristic, cu atât domnul Iohannis adună voturi pentru alegerile din 2019.

Dânsul încearcă acum, dându-şi seama că cei care au ieşit în piețe, cei care încearcă să lupte cu acest tăvălug PSD-ist, nu au înghiţit-o, n-au înghițit justificările, nu au înghiţit acest gest, și atunci vine cu acest dres de busuioc care nu ajută la nimic. Apă sfinţită.

Spune domnul preşedinte că: <O să am grijă să garanteze stabilitatea>. Stabilitatea a ce? Stabilitatea batjocurii? Păi, ce, aici mai vorbim de economie, de stabilitate? Aici vorbim de o bătaie de joc sistematică a acestei coaliţii, a guvernelor respective de un an de zile la adresa cetăţenilor”.

Președintele Klaus Iohannis spune că va cere garanții de la viitorul Guvern că va asigura stabilitatea economică a României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri