C.T. Popescu: „Lovituri de măciucă” pentru imaginea lui Victor Ponta

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-2

Ponta primește niște lovituri de măciucă la imagine. Când ești premierul României și sunt implicate într-o asemenea afacere, înțeleg chiar de deturnare de fonduri europene, mama, sora, cumnatul, așa ceva spune opiniei publice foarte mult. Nu poți să blochezi percepția într-o astfel de situație că Ponta e responsabil pentru membrii familiei sale, oricât ar spune: nu îl cunosc pe cumnatul, nu știu, nu are nicio șansă să se salveze în planul imaginii. Cetățeanul simplu, când aude de mama, sora, cumnata în firme: cum nu știai, cu atât mai mult cu cât erai președinte de partid, ai devenit premier. Într-o astfel de poziție, de la omul politic se cere mai mult decât de la un cetățean obișnuit,” a spus Cristian Tudor Popescu.

Nu este deloc miloasă opinia publică cu un om politic”, a adăugat el.

În ce-l privește pe dl. Ghiță, aici lucrurile sunt și mai grave din punct de vedere al imaginii. E o situație similară, într-adevăr, cu situația Băsescu-Udrea. Și mai mult decât situația Băsescu-Udrea, PDL-Udrea, PSD-Ghiță-Ponta. Pentru că domnul acesta, Ghiță - nu știu, vedem în ce măsură e vinovat, e urmărit penal -, a tăiat și a spânzurat în PSD vreme de vreo doi și dacă i-ar fi reușit combinația să îl pună pe Victor Ponta președinte, la ora asta era șeful țării. Respiram din 2 în 2, la comanda dlui Ghiță, acum, dacă ajungea Victor Ponta președinte,”, a spus jurnalistul.

Când o astfel de persoană care a acces într-o asemenea poziție în PSD este cercetată pentru infracțiuni de deturnare de fonduri, lovitura de imagine e nu numai pentru Ponta care l-a promovat, care a fost cu el, tâmplă fierbinte lângă tâmplă, în Dubai, ci și pentru PSD”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri