C. T. Popescu: Lui T. Meleșcanu îi strânge semnăturile un domn care a semnat cu PSD un document privind desfiinţarea DNA

Data publicării:
ctp captura-1

E inexplicabil de ce o persoană totuși onorabilă, cum este - sau cum vrea să pară – domnul Meleșcanu se apucă acum, după ce n-a avut nici cea mai mică legătură cu ideea de candidatură la președinție, care presupune niște interacţiuni cu cetăţenii, presupune un proiect de țară, presupune să prezinţi ceva specific acestei campanii. Nu are niciun fel de treabă cu candidatura, cu funcția de preşedinte şi cu cetăţenii până în buza alegerilor”, a spus el.

În opinia sa, această atitudine este „jignitoare” pentru cetățeni.

Nu te extragi din pălărit ca şi candidat, e lipsă de consideraţie faţă de alegători”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia jurnalistului, legislația ar trebui să interzică foștilor șefi ai serviciilor de informații să ocupe funcții publice timp de cinci ani de la plecarea din funcție.

Sunt curios cu ce platformă o să vină. Văd că îi strânge semnăturile un domn Dogaru, care a semnat cu PSD un document privind desfiinţarea DNA. Cum poate domnul Meleşcanu, șef al unei importante instituții de forță a statului să fie reprezentat de o persoană care vrea desfiinţarea DNA? Este sub semnul grotescului, cel puțin, această candidatură a domnului Meleșcanu”, a mai spus jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri