C.T. Popescu: „Nu mai avem secera și ciocanul, dar a rămas secera peste România”

Data publicării:
comunism-1349188179

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre rezultatul alegerilor din primul tur, precizând că la aproape 100 de ani de la Marea Unire nu mai avem secera și ciocanul, însă „a rămas secera regatului”. 

La aproape 100 de ani de la Marea Unire, în continuare, nu mai avem ștanța secera și ciocanul peste România, dar a rămas secera, a rămas secera regatului.

HARTA VOTULUI. O țară, două Românii

Dacă vă uitați la distribuția de vot, Ponta - Iohannis, stânga – dreapta, pe teritoriul României, Moldova și Țara Românească alcătuiesc o seceră care închide Transilvania. 25 de ani, după Revoluție am avut această poză mai mereu. Ea nu a dispărut de pe chipul României. Acesta mi se pare lucrul cel mai important”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. HARTA VOTULUI PE JUDEȚE

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. O ţară, două Românii: jumătate roşie - acolo unde Victor Ponta a câştigat alelegerile de duminică, cealaltă albastră - unde Klaus Iohannis a ieşit pe primul loc. Plus verdele tradiţional al UDMR. Harta votului de ieri împarte ţara pe granițele Vechiului Regat. Social-democratul a luat partea leului în Moldova, Oltenia și Muntenia. Nucleul electoral al ACL s-a retras dincolo de munți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri