C.T.Popescu: Singura legătură a legii graţierii cu pământul e un soi de iepuroi orbit de faruri pe autostradă

Data actualizării: Data publicării:
florin iordache - gov.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declaraţia prin care Liviu Dragnea a susţinut că nu a înţeles exact ce vrea Guvernul să facă în privinţa ordonanţelor pentru graţierea şi modificarea codurilor penale: „Însuşi Dragnea spune că nu are treaba cu această lege, deci, singura legătură cu pământul a acestei legi este acest om de la justiţie”.

Deci Dragnea ştia cu precizie din America - probabil a avut o consultare telefonică cu Ion Iliescu şi Iliescu i-a spus: e mineriadă, Liviule!. Deci ştia că e mineriadă, că e lovitură de stat, că aceste manifestaţii sunt organizate de SRI. Ce nu ştia, se pare, era ce e cu această lege, în rest ştia tot”, a afirmat jurnalistul.

Însuşi Dragnea spune că nu are treabă cu legea. Care e singura legătură cu pământul a acestei legi?. E acest om de la justiţie, ministru. E un soi de iepuroi orbit de faruri pe autostradă, buimache pe care nu-l ascultă nici nevasta când se duce acasă.

Nu poate ţine o şedinţă pe scara blocului, e şi el plantat acum în poziţia de cavaler cu zel şi săbii de oţel care apără legea asta cu care nu are nimeni nicio treabă.

CSM, Ministerul Public, DNA, DIICOT, oamenii ieşiţi în stradă, toţi spun nu aceste legi. Şi spune Iordache că ar prefera asumarea.

Dintr-o dată, PSD, în frunte cu acest domn a devenit fundamental preocupat de puşcăriaşi. Înţelesesem că vor să guverneze în numele poporului nepuşcărias, căruia vrea să-i arunce bani din toate direcţiile. Şi, totuşi, Iordache spune: vreau asumarea răspunderii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri