C. T. Popescu: Ținta lui Liviu Dragnea este DNA

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu, la digi24_septembrie 2015

Paralizarea și, în cele din urmă, desființarea DNA sunt obiectivele liderilor PSD care susțin modificarea codurilor penale, a apreciat, la Digi24, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu.

„Ținta a tot ceea ce fac acest indivizi – care astăzi s-au comportat ca doi mafioți, domnul Dragnea și domnul Grindeanu – este, în mod evident DNA. Și acum nu este numai DNA, este și Parchetul General, pentru că domnul Augustin Lazăr are niște poziții absolut admirabile, de fermitate. Absolut corect, de profesionist, spre deosebire de predecesori de-ai săi, gen Nițu ăla. Avem un procuror general serios, un jurist foarte serios”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Astea sunt amănunte, cu legea... Au recurs la asta (OUG privind modificarea codurilor penale, n.r.) pentru că nu puteau, din prima, să amputeze, să paralizeze sau să desființeze DNA. Dar asta vor, e limpede. DNA e singura forță, singura putere în stat care le stă împotrivă. Cine să le stea? Opoziția asta? Vai de steluța ei!”.

Peste 200.000 de oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi consecutiv, nemulţumiţi de ordonanţa de modificare a codurilor penal şi de procedură penală. Sunt ample proteste în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri