C. T. Popescu: Traian Băsescu a transmis că el este singurul politician matur şi responsabil

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-4

Nu putea să nu speculeze momentul în care cei doi, prin ruptură, şi-au slăbit forţele reciproc. A înregistrat un gol de presiune în materie de autoritate şi imediat l-a ocupat încercând să comunice că el este singurul politician matur şi responsabil, în timp ce cei doi dau dovadă de îngustime. Până acum Traian Băsescu nu a zis nimic decisiv despre ASF. Acum a simţit momentul de vulnerabilitate şi a cerut să fie 'deratizată acea cloacă'”, a afirmat jurnalistul Cristian Tudor Popescu într-o intervenție la Digi24.

Acesta este de părere că președintele i-a pus pe Victor Ponta și Crin Antonescu într-o situație de inferioritate pentru că nu s-au pronunţat în ce priveşte evoluţia gravă din Ucraina.

Jurnalistul a mai spus că, prin discursul său, Traian Băsescu l-a ajutat pe Crin Antonescu atunci când a zis că soluţia e să cedeze Victor Ponta şi să-l accepte pe Klaus Iohannis.

„Strategiile lui Crin Antonescu şi ale lui Victor Ponta s-au văzut. Victor Ponta este într-o dilemă - dacă-l acceptă pe Klaus Iohannis asta le face nişte staturi politice clare magnificate lui Klaus Iohannis şi Crin, dacă-l respinge, Klaus Iohannis şi Crin intră cu câştig de imagine cu bătălia pe care o vor duce în campaniea împotriva stângii”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri