C. T. Popescu: Tudose e în aceeaşi situaţie în care a fost şi Grindeanu, este sub presiunea dictatorială a lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Mihai Tudose se află în aceeaşi situaţie în care s-a aflat şi Sorin Grindeanu, este sub presiunea dictatorială a lui Dragnea şi a echipei lui din partid, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

Potrivit jurnalistului, Tudose, ca şi Grindeanu, nu doreşte să se compromită ca să-i facă pe plac lui Dragnea.

În mod clar are în intenţie să schimbe nişte miniştri şi Dragnea nu e de acord. Poate e vorba şi de Sevil Shhaideh, şi de Rovana Plumb, şi de alţi super-performanţi miniştri ai acestui guvern, probabil cel mai slab guvern pe care l-a dat vreodată PSD în aceşti 27 de ani..

Datează mai demult tensiunea dintre Dragnea şi Tudose, de la încercarea de a introduce impozitul pe cifra de afaceri şi taxa de solidaritate, despre care Tudose a spus: le trecem la uitate, ceea ce arăta clar că ele au venit pe filiera comenzii vătafului Dragnea şi că Tudose nu a fost de acord, dar s-a supus momentan ordinelor.

Acum, Tudose are suficientă coloană vertebrală şi stimă de sine ca să nu vrea să se compromită în continuare.

S-a ajuns la această tensiune de rupere, este posibil să se întâmple acest lucru, dacă nu mâine, într-un viitor foarte apropiat”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Domnul Tudose spune că nu are ce să-şi reproşeze. Am eu ce să-i reproşez. Când vine vorba de demisie, îşi dă demisia? Pai, şi-a mai dat-o. Şi-a mai dat demisia împreună cu 18 miniştri din cabinetul Grindeanu, pentru ca a doua zi să intre din nou pe aceeaşi uşă în birouri, după ce Grindeanu a fost eliminat, realizând acea premieră mondială: demisie în anulare. Unde s-a mai văzut în lume să-ţi dai demisia şi pe urmă să ţi-o anulezi tot tu? Atunci era în calitate de ministru, acum e premier”, a adăugat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri