C. T. Popescu: Vedeți vreun pesedist strigând în stradă?

Data publicării:
ctp 13 octombrie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră nedreaptă demiterea lui Mihai Chirica din toate funcțiile din PSD în același timp în care Ecaterina Andronescu a votat împotriva OUG 13, în Parlament, și nu a pățit nimic.

ctp 13 octombrie

Cristian Tudor Popescu scrie pe platforma Republica.ro, într-un articol în care se adresează votanților PSD, că „partidul lor preferat rămâne, în anul de grație 2017, un demn urmaș al mai mult decât PCR, un demn urmaș al Partidului Bolșevic”.

„O regulă de fier a bandelor bolșevice transformate în partid, care au început să ia puterea politică prin violență la începutul secolului trecut sună așa, cu privire la orice membru: mai bine să greșești împreună cu Partidul, decât să ai dreptate împotriva Partidului. La bolșevici, adevărul și dreptatea se stabilesc prin vot în biroul politic executiv”, argumentează jurnalistul.

El spune că Mihai Chirica - fost președinte al PSD Iași și fost vicepreședinte PSD - are de partea sa adevărul și dreptatea. Încă primar al Iașului, el a cerut retragerea OUG 13, demisia lui Florin Iordache de la Justiție și l-a criticat pe Liviu Dragnea.

„Toți senatorii PSD au votat pentru anihilarea OUG 13, mai puțin dna Ecaterina Andronescu, care a luat-o în brațe fără explicație. Deci, ordinul de zi venit de la centru a fost încălcat de senatoarea Andronescu, ea nefiind sancționată câtuși de puțin pentru asta. De ce? Pentru că a dorit să greșească până la capăt împreună cu Partidul. În schimb, dl Chirica a fost dat afară din toate funcțiile deținute pentru că a spus adevărul și a avut dreptate, dar împotriva Partidului.”, mai scrie Cristian Tudor Popescu.

„I-aș aștepta pe social-democrații de bună credință din Iași și din toată țara să iasă în stradă și să strige în fața acestei injustiții de tip totalitar petrecută la nivelul conducerii partidului. Să ceară repunerea dlui Chirica în funcțiile din care a fost scos în modul cel mai nedrept și absurd cu putință. Stimați Republicani votanți PSD, dacă nu veți vedea astăzi niciun pesedist protestând în stradă, cu atât mai puțin chiar pe dumneavoastră, trebuie să vă spun că ați votat cu partidul lui Lenin, Stalin și Putin”, încheie jurnalistul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri