Călin Popescu Tăriceanu: Candidatura lui Iohannis – un spectacol de prost gust

Data publicării:
tariceanu lansare gip 1

„Candidatura anunțată astăzi cu mare fast de către Klaus Iohannis, sub oblăduirea noilor săi parteneri de la PDL, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu și Gheorghe Flutur, cu sigla Partidului Național Liberal în spate, reprezintă o nouă manevră din era „noului PNL” al lui Iohannis”, spune fostul președinte al PNL.

„Am asistat la un spectacol de prost gust oferit de niște politicieni care nu își cunosc nici măcar identitatea politică. Iohannis își argumentează candidatura ca fiind din partea dreptei, însă dreapta pe care o reprezintă acesta este compusă din PNL, dezis de liberalism, dar care se vrea în continuare liberal chiar dacă se află sub umbrela PPE, împreună cu PDL, un partid fără identitate, ideologie sau viziune politică și care a făcut atâta rău românilor”, acuză Călin Popescu-Tăriceanu.

„Trio-ul de aur care s-a prezentat în fața opiniei publice ca reprezentând marele partid al dreptei, Iohannis – Predoiu – Blaga, duce mai departe politica promovată de Băsescu în cele două mandate ale sale. Tandemul înscris pentru alegerile din această toamnă, format de Iohannis și Predoiu, nu are alt scop decât acela de a-i face jocul lui Traian Băsescu. Cei doi așa-ziși lideri politici și oameni de dreapta, Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu, sunt doar două marionete ale locatarului de la Cotroceni, care joacă după cum le cântă acesta”, susține președintele Senatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri