Călin Popescu Tăriceanu: Nu-l văd pe Băsescu mergând cu căruțul prin parc

Data publicării:
captura tariceanu la digi24

Întrebat dacă Traian Băsescu se vede un eventual premier într-o legislatură viitoare, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns că președintele are nevoie de un vehicul peste care să fie șef.

Sigur că are nevoie de un vehicul. N-o să stea să se îngrijească de nepoata proaspăt născută. Nu-l văd cu căruțul în parc. Își caută un vehicul și va vrea să fie șef peste ceva. Nu știu ce va face”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul prim-ministru a spus că nu a observat creșterea PDL în sondaje – comentând diferența de 20 de procente dintre PSD și PNL – și a adăugat că el crede într-o democrație adevărată, în care opoziția trebuie să fie puternică.

Opoziția, în momentul de față, hai să fim serioși, este superanemică”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Văd că au apărut o serie de partidulețe – Mișcarea Populară, Forța Civică - n-au forță de atracție și de coagulare. PDL rămâne principala forță de dreapta, dacă vreți să-i spuneți. Eu am avut tot timpul multe comentarii critice la adresa acestei etichete pe care consider că Partidul Democrat nu o merită. PDL poate să devină un partid de centru dreapta. În 2004-2008 a fost un partid populist, demagogic. În perioada următoare la fel, influențat de Băsescu. Nu este un adevărat partid de dreapta”, a mai spus fost prim-ministru al României.

Călin Popescu Tăriceanu a ținut să-i ureze președintelui și fiicei sale să se bucure de fetița născută astăzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri