Călin Popescu Tăriceanu s-a operat la picior

Data publicării:
tariceanu la digi digi24

 

FOTO: Digi24 

La acelaşi picior a fost operat şi în urmă cu nouă ani, pentru o ruptură de ligamente. Atunci a fost implicat într-un accident de motocicletă și s-a operat la Paris.

Operaţia de astăzi îl va împiedica pe şeful Senatului să participe la şedinţa de luni a coaliției, susţin aceleaşi surse.

În momentul în care premierul Victor Ponta s-a operat, luna trecută, la picior, în Turcia, preşedintele Senatului spunea că că intervenţia chirurgicală a acestuia este mai uşoară decât operaţia prin care a trecut el, tot la genunchi, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în 2006. „Eu am avut o operaţie mai grea, de transplant de ligament. Nu ştiu dacă el va face operaţia de transplant sau numai de reparaţie de ligamente, dar ştiu că i-am dat un sfat. I-am spus că dacă vrea să apeleze la acelaşi chirurg, care este un bun specialist şi cu recunoaştere profesională foarte mare”, a declarat atunci Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax. 

Premierul Victor Ponta a declarat zilele trecute că va avea nevoie de o nouă operație la genunchi, pe care o va efectua tot în Turcia.

C. T. Popescu, despre operațiile politicienilor în străinătate: Nu e păcat de organismul ăsta întreținut să-l îngroape în pământul bălegos al României, cu toți mocofanii la grămadă?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri