Călin Popescu Tăriceanu și-a lansat candidatura fără mici, dar cu poezie

Data publicării:
tariceanu lansare candidatura

Fostul ministru al Culturii l-a portretizat pe Călin Popescu Tăriceanu în versuri de William Shakespeare.

„Domn peste el însuși şi nu peste moșii, deși nu are nenumărate avuţii, el are tot ce un om deplin îşi poate dori. Cred că acest potret robot se suprapune perfect peste profilul preşedintelui nostru, preşedintele liberalilor români, domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Aceasta şi-a prezentat proiectul de ţară „România, a şaptea putere a Europei” în faţa a circa 2.000 de persoane adunate în una din cele mai mari săli din Palatul Parlamentului.

„Aici nimeni nu a venit nici pentru mici, nici pentru bere, nici pentru program artistic sau că se dă ceva la sfârşit. Sper că din acest moment să nu plece nimeni”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Susţinătorii nu doar că nu au plecat, dar s-au înghesuit în uşă ca că asculte discursurile .

Mulţi dintre susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu au profitat de ocazie ca să admire arhitectura impozantă a Palatului Parlamentului.

Pe holurile Casei Poporului, tinerii liberali au organizat adevărate şedinţe foto cu prilejul lansării lui Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Palatul Cotroceni. Simpatizanţii fostului lider PNL au încredere în şansele acestuia în alegeri.

Călin Popescu Tăriceanu a plecat la începutul acestui an din Partidul Naţional Liberal. Ulterior, el a preluat un alt partid pe care l-a redenumit Partidul liberal Reformator.

Pentru că schimbarea numelui nu a fost înregistrată în Justiţie, fostul premier a decis să candideze la Preşedinţie ca independent. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri