Călin Popescu Tăriceanu, un nou atac la Crin Antonescu

Data publicării:
29112012 20m 20tariceanu 20crin-36017

După ce a fost acuzat de şeful PNL, Crin Antonescu, că se lasă influenţat de retorica adversarilor politici, Călin Popescu Tăriceanu s-ar arăta nemulţumit că Crin Antonescu nici măcar nu a participat la o dezbatere despre propunerile economice ale partidelor.

„Am așteptat în această campanie electorală, ca liderul PNL să promoveze un plan economic pentru România, din păcate până astăzi am fost deficitari la acest capitol și consider că este o greșeala care ar putea să ne coste”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, fost premier al României.

Fostul premier liberal nu exclude posibilitatea de a se regăsi în Guvern după 9 decembrie, chiar dacă fusese ameninţat cu excluderea din PNL.

„Astfel de discutii trebuie să aibă loc în mod normal după alegeri, după anunțarea alegerilor și atunci, sigur, discuțiile își au sensul și rolul lor”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Crin Antonescu însă a fost categoric împotriva ideii ca viitorul premier USL să fie Călin Popescu Tăriceanu.

„Dacă primeşte acest mandat Călin Popescu Tariceanu se întâmplă două lucruri: Traian Băsescu este suspendat şi Călin Popescu Tariceanu este exclus. Se întâmplă un lucru trist cu domnul Tăriceanu, poate să să fie manipulat de nişte propagandişti abili”, a declarat Crin Antonescu, președintele PNL, potrivit presei centrale.

Nu doar Crin Antonescu a fost criticat de fostul premier liberal, ci şi actual şef al Executivului.

„Nu sunt adeptul TVA diferențiat, va face ca prețurile să rămână la fel și eventual marjele de profit să crească”, a spus fostul premier al României.

Săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu i-a atacat, voalat, pe cei doi lideri ai USL, afirmând, în plenul Parlamentului, că atitudinile de „ţâfnă şi arţag” faţă de liderii UE vor face din România o ţară izolată şi marginalizată.

Luna trecută, Călin Popescu Tăriceanu îl avertiza pe Crin Antonescu că va regreta decizia de a îndepărta o serie de oameni din conducerea PNL.

Fostul preşedinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a reacţionat faţă de conflictul din partid de la acea vreme, după o serie de demiteri din PNL și acceptarea lui Gigi Becali în partid, dar și includerea sa pe listele PNL la alegerile parlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri