Campania lui Victor Ponta. Drumurile lui prin ţară echivalează cu distanţa Bucureşti - Sydney

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea barca teleorman

Premierul Victor Ponta a străbătut în campania electorală pentru alegerile europarlamentare aproape 16.400 de kilometri în 30 de zile. Ca să vă faceţi o idee, drumurile prin ţară ale prim-ministrului echivalează cu distanţa dintre Bucureşti şi Sydney.

Premierul a străbătut mai mult de jumătate din judeţele ţării în campania electorală. A mers, printre altele, în Iaşi, Constanţa, Timiş, Dolj, Mehedinţi, Cluj şi Maramureş.

Inundaţiile din sud au fost un bun prilej pentru a se afişa în mijlocul alegătorilor. Iniţial a făcut o gafă. S-a urcat într-o barcă trasă de pompieri printr-o apă care nu trecea de genunchi.

După câteva zile a încălţat cizme de cauciuc şi a înfruntat noroaiele.

De 1 Mai, Victor Ponta şi-a sacrificat ziua liberă ca să fie alături de Radu Mazăre, proaspăt acuzat de corupţie. Premierul a vizitat chiar cartierul social ridicat de primăria din Constanţa în schimbul unei mite primite de la o firmă de construcţii.

Tot în campanie electorală, Guvernul a sponsorizat participarea României la Eurovision.

Şi a mers chiar la Copenhaga pentru a vedea dacă Paula Seling şi Ovi au emoţii înaintea concursului.

Premierul a promovat candidaţii PSD pentru Parlamentul European până în ultima clipă. Cu o zi înainte de alegeri, Victor Ponta a testat primul tren electric de mare viteză construit în România.

În campania electrorală, Victor Ponta a fost în mijlocul muncitorilor din peste 20 de fabrici, a inaugurat spitale, un colegiu şi a participat la slujba de beatificare a unui episcopu martir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri