Campanie electorală în curtea şcolii. Mihnea Costoiu a îndemnat la vot la o petrecere pe terenul de sport

Data publicării:
CostoiuCurteaScolii

Primăria a prezentat întâlnirea electorală drept prima ediţie a zilelor localităţii şi a promis o masă gratuită pentru toţi participanţii. Nimeni nu a mai apucat să mănânce, după ce rivalii politici au anunţat că vor face reclamaţii la Biroul Electoral Judeţean.

Prima ediţie a zilei comunei Bâlteni s-a transformat într-un miting electoral care i-a avut ca invitaţi pe Mihnea Costoiu şi Mircea Paşcu, ambii candidaţi pentru alegerile de duminică. Edilii au profitat de ocazie şi au împânzit curtea şcolii cu bannere şi pliante cu sigla PSD.

Mai avem şcoli de reabilitat, canalizarea care e în proiect, care e în proiectele realizate de Consiliul Judeţean”, a spus Mihnea Costoiu.

Să veniţi la vot şi să ne votaţi pentru că să ştiţi că suntem oameni seriosi. Şi noi pe lista de europarlamentare şi domnul senator, care se pregăteşte pentru votul dumneavoastră duminica aceasta”, a spus şi Mircea Paşcu.

Primarul comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, a spus că pentru eveniment s-au alocat în jur de 300 sau 400 de milioane de lei vechi.

Sărbătoarea nu a fost pe placul rivalilor politici, care au ameninţat că vor sesiza Biroul Electoral.

Pentru că s-a folosit şcoala pe post de panou de afişaj pentru PSD şi un ministru îşi calcă în picioare statutul şi face campanie electorală într-o şcoală”, spune Dan Vâlceanu, preşedinte PDL Gorj.

Petrecăreţii fuseseră anunţaţi că vor primi câte o porţie de tochitură cu mămăligă. Însă, după ameninţările cu reclamaţia la Biroul Electoral, mâncarea a dispărut.

Mihnea Costoiu, actualul ministru delegat al Cercetării, candidează pentru funcţia de senator într-un colegiu din Gorj. Cel care a ocupat postul după alegerile din 2012 a fost numit judecător la Curtea Constituţională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri