Candidatul susținut de Florin Cîțu, Pavel Popescu, a fost reales președinte al filialei PNL Sector 4

Data publicării:
pavel popescu si florin citu
Pavel Popescu, candidatul susținut de Florin Cîțu, a fost reales președinte al filialei PNL Sector 4 Foto: Facebook Pavel Popescu

Deputatul Pavel Popescu, cadidatul susținut de premierul Florin Cîțu, a fost reales, marţi seară, preşedinte al filialei PNL Sector 4.

Pavel Popescu a obţinut 395 de voturi, iar contracandidatul său, Mihai Belu, 201 voturi.

Ca și la alegerile de luni de la Sectorul 2, la scrutinul pentru filiala PNL Sector 4 au fost prezenţi şi cei doi contracandidaţi la şefia Partidului Național Liberal - actualul preşedinte PNL, Ludovic Orban, şi prim-ministrul Florin Cîţu.

„Felicitări, Pavel! Împreună suntem echipa câştigătoare”, a fost mesajul transmis de Florin Cîţu la finalul alegerilor.  Înainte de scrutin, premierul afirmase că-l susţine pe Pavel Popescu, care a avut „curajul” să-l susţină, la rândul său.

„PNL nu este o dictatură şi vă rog pe cei care sunteţi sunaţi şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi acest lucru”, a declarat premierul, reluând acuzații voalate la adresa lui Ludovic Orban pe care le făcuse și luni, la alegerile de la Sectorul 2, unde de asemenea a fost prezent alături de actualul lider liberal.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri