Candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, validată într-un congres de tip videoconferință

Data publicării:
ponta -resizedbun - Mediafax

Victor Ponta și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se vor afla într-o sală cu 500 de delegați. De aici, vor intra în direct cu delegații din filialele din țară ale partidului.

Informaţii neoficiale despre candidatura lui Victor Ponta la preşedinţie au apărut încă de la începutul anului. Premierul a evitat însă un anunţ tranşant.

Partidul i-a pregătit din timp campania electorală. Liderii social-democraţi au solicitat de nenumărate ori o candidatură a lui Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Iar răspunsul a venit, simbolic, la Orăştie, într-o fostă bază militară.

„Le-am spus colegilor mei că, dacă există sprijinul lor, sunt pregătit pe 1 august să le cer sprijinul pentru a cand la funcția de președinte”, spunea V. Ponta, în iunie.

Au existat şi voci în PSD care au spus că Victor Ponta este prea tânăr pentru funcţia de preşedinte. Dar, pentru social-democraţi, Victor Ponta este candidatul ideal.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale este programat pe 2 noiembrie. Candidaturile pot fi depuse până pe 23 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri