Carmen Dan a comis o gafă diplomatică: l-a confundat pe ministrul de Interne italian cu premierul

Data publicării:
CARMEN DAN - MATTEO SALVINI_inquamphotos george calin (4)
Foto: InquamPhotos/George Călin

Ministrul de Interne Carmen Dan a comis o gafă diplomatică într-o postare pe pagina sa de Facebook, după ce l-a confundat pe ministrul de Interne Matteo Salvini cu premierul italian Giuseppe Conte.

CARMEN DAN - MATTEO SALVINI_inquamphotos george calin (2)
Foto: InquamPhotos/George Călin

La scurt timp, postarea a fost editată pentru a corecta greșeala.

„Onorată să primesc vizita președintelui Consiliului de Miniștri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Președintele Consiliului de Miniștri este însă premierul Italiei, Giuseppe Conte, și nu ministrul de Interne Matteo Salvini. Postarea a fost corectată după ce presa a semnalat gafa.

Ministrul de Interne Carmen Dan s-a întâlnit, marți, la sediul MAI, cu omologul său italian, Matteo Salvini, vicepreședintele Consiliului de Miniștri. Potrivit unui al doilea mesaj publicat de Carmen Dan, discuțiile celor doi au vizat subiecte precum cooperarea în domeniul securității și colaborarea în contextul deținerii de către România a președinției Consiliului UE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri