Cartea "Pas cu pas" a lui Klaus Iohannis, din nou în librării

Data publicării:
Iohannis lansare carte selfie inquamphotos-2

 

Miercuri, Klaus Iohannis și-a lansat oficial cartea „Pas cu Pas”, la Romexpo.

El a dat autografe pe cărțile tuturor celor care au venit la lansarea de carte, context în care a fost nevoie ca programul târgului de carte Gaudeamus să fie prelungit.

Cartea "Pas cu pas" va avea o nouă ediţie, completată cu un capitol despre oamenii întâlniţi de K. Iohannis în campanie

FOTO & VIDEO. Klaus Iohannis și-a lansat oficial cartea. A dat 2000 de autografe în trei ore

„Așa cum oamenii au stat câteva ore până când au ajuns în fața mea să le semnez cartea, mi s-a părut normal să stau până când am semnat și ultima carte”, a spus el.

Emil Hurezeanu, despre cartea lui Klaus Iohannis și premoniția lui Julio Iglesias: „Iohannis anunță o față nouă a democrației”

În discursul susținut la evenimentul de lansare a cărții, Klaus Iohannis a arătat că „Pas cu pas” a fost o metodă de a se face mai bine cunoscut publicului.

„E important să dăm un semnal și pentru și prin carte, dar și pentru cultură. După părerea mea, cultura ne salvează. Nu am avut nici ambiții literare, nici doctrinare. Am vrut să creez un mediu prin care să arăt cum am evoluat în viața publică, cum am văzut eu dezvoltarea în spațiul public”, a arătat el.

Discursul președintelui ales Klaus Iohannis: „Românii, prin votul lor, au spus foarte clar stop și de la capăt”

Klaus Iohannis a mai spus că în carte vorbește puțin și despre casa părintească, familie, soție sau orașul său natal, Sibiu, deoarece „valorile cu care cineva acționează în spațiul public nu-și pot avea originea decât în viața privată”.

A doua zi după evenimentul de lansare, Klaus Iohannis a dat asigurări că volumul va avea o a doua ediţie cu un nou capitol despre oamenii întâlniţi în campania electorală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri