Cătălin Ivan a postat mesajul prin care membrii PSD erau chemaţi în Parcul Izvor

Data actualizării: Data publicării:
ivan

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a postat pe Facebook un mesaj primit astăzi de către membrii de partid dintr-o organizaţie din Capitală, prin care erau chemaţi în Parcul Izvor, pentru susţinerea Guvernului Dăncilă, scrie News.ro.

"Iar se mobilizează spontan bucureştenii ca să-l susţină pe Dragnea. Acesta este mesajul primit astăzi de membrii de partid dintr-o organizaţie din Bucureşti. Evident că nici acum nu ştiu pentru ce. A fost necesară o jumatate de oră ca să realizeze că nu merg să dărâme Guvernul, ci să-l susţină", a scris Cătălin Ivan pe Facebook

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a făcut public şi mesajul prin care membrii de partid au fost chemaţi la manifestaţie în Parcul Izvor.

Aproximativ 1.500 de persoane protestează la această oră în Parcul Izvor împotriva Guvernului. Oamenii au banderole, tricouri şi steaguri cu mesajul #fărăpenali. Aceştia scandează ”Demisia”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, ”PSD, ciuma roşie”. Parlamentarii USR au venit să îi salute şi le-au împărţit flori.

În acelaşi timp, în apropiere manifestează alţi aproximativ 50 de oameni împotriva ”statului paralel”. Jandarmeria a montat garduri, iar circulaţia pe bulevardul Naţiunile Unite a fost blocată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri