Cătălin Ivan: Dragnea are o agendă personală: anii lui de libertate şi contractele Tel Drum

Data publicării:
catalin ivan - fb

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-l lase pe Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla, întrucât şeful PSD „are o agendă personală” care se rezumă la „anii săi de libertate şi contractele de la Tel Drum”, relatatează News.ro.

Cătălin Ivan a declarat că, în 2019, România va prelua preşedinţia Uniunii Europene şi că fiecare ministru va organiza reuniuni şi va fi evaluat de presa internaţională, iar imaginea ţării va avea sau nu de câştigat funcţie de prestaţia Guvernului.

Ivan afirmă că Liviu Dragnea trebuie să-l lase pe premierul Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, pentru că, timp de şase luni, vom lucra cu instituţiile Uniunii Europene şi vom influenţa agenda europeană.

„Cunoscându-l pe Dragnea, nu cred că se va abţine. Însă, aici nu vorbim de Teleorman sau de interesele unui lider de partid. România va avea o expunere internaţională maximă şi nu putem da cu piciorul la o astfel de şansă. Rolul miniştrilor, dar şi al întregului Guvern, va fi important. De aici va decurge şi o imagine bună sau proastă a României pe termen lung. Pe Dragnea, nu cred că-l interesează nici România, nici PSD-ul, ci are o agendă personală care se rezumă doar la anii lui de libertate şi la contractele Tel Drum”, a afirmat Cătălin Ivan.

Eurodeputatul consideră că premierul Mihai Tudose este conştient de provocările care îl aşteaptă şi că ştie ce are de făcut.

„Vor fi şi alte remanieri, anticipez asta, pentru că nu ne putem face de râs în Europa”, a adăugat Cătălin Ivan. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri