Cătălin Ivan: „Gabriela Firea are perfectă dreptate. Orice colaborare cu PDL este o încălcare a protocolului USL”

Data publicării:
catalin ivan - 4839885-Mediafax Foto-Stefan Micsik

Senatorul PSD Gabriela Firea a anunţat, vineri, că a demisionat din PSD după decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov. Ea a criticat faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de gestul liberalilor.

Cătălin Ivan spune că Gabriela Firea are dreptate atunci când condamnă colaborarea dintre PNL și PDL în Ilfov și adaugă că senatorul este susținut de conducerea social-democraților.

„Are perfectă dreptate. Noi am avut o discuție în Biroul Permanent de luni și toti ne-am arătat susţinerea pentru doamna Firea. Toată conducerea partidului a spus că va pune în vedere PNL să rezolve cazul de la Ilfov și pe cele din ţară”, a precizat Cătălin Ivan.

„Suntem, am fost și vom rămâne alături de doamna Firea. Nu s-a pus problema să rămână singură în această luptă cu Petrache (Marian Petrache, liderul PNL Ilfov, n.r.), care se pare că are alte interese”, a adăugat purtărorul de cuvânt al PSD.

În opinia sa, promovarea lui Marian Petrache este „o sfidare” din partea liderului PNL, Crin Antonescu, la adresa PSD și o „încercare evidentă de a inflama anumite tensiuni din teritoriu”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri