Cătălin Predoiu: Este scandaloasă poziţia premierului, care a tăiat bugetul DNA

Data publicării:
catalin predoiu fb-1

 

Este incredibilă, scandaloasă şi inacceptabilă poziţia premierului Ponta, care a tăiat bugetul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Este o acţiune deliberată de blocare a DNA, a Justiţiei în general. Dacă premierul Ponta vrea să sprijine Justiţia şi anticorupţia, măreste bugetul DNA, dacă vrea să fie un stâlp al corupţiei, taie bugetul DNA.

Baronii politici anchetaţi de DNA au devalizat bugetul statului, în timp ce DNA a adus sau poate aduce la buget sute de milioane de euro din confiscări şi popriri.

Ce face premierul Ponta? Subminează DNA, tăindu-i bugetul! Opţiunea făcută de premier e clară: pentru corupţie, împotriva DNA. Premierul are o atitudine clară de răzbunare pe DNA pentru anchetele pe care le-a făcut şi le are în curs. Este încă un motiv pentru care ar trebui să plece din fruntea Guvernului României, cu guvern cu tot”, a transmis Cătălin Predoiu, într-un comunicat de presă.

Victor Ponta: Bugetul Ministerului Public va crește în 2015, nu va scădea

Buget mai mic pentru DNA. Codruţa Kovesi, la Digi24: Colegii mei au sunat insistent la Ministerul Finanţelor, nimeni nu a vrut să le dea nicio informaţie 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri