Cătălin Predoiu îi cere lui Călin Popescu Tăriceanu să demisioneze

Data publicării:
catalin-predoiu-pnl-facebook-1

 

Foto: Facebook

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, persistă în mod iresponsabil într-o atitudine abuzivă și anti-constituțională prin refuzul de a da curs solicitării PNL de publicare a Hotărârii de încuviințare a arestării senatorului Dan Șova.

Al doilea om în stat, împotriva deciziei Curții Constituționale, menține Senatul într-un conflict juridic de natură constituțională cu sistemul de Justiție. Soluția legitimă este ca Tăriceanu să demisioneze imediat din funcția de președinte al Senatului, demnitate pe care o folosește în slujba PSD, fiind un instrument împotriva statului de drept.

Orice zi în care Tăriceanu rămâne în fruntea Senatului echivalează cu o zi în plus în care Justiția este sfidată.

Prin atitudinea sa, Călin Popescu Tăriceanu a renunțat la responsabilitate și s-a transformat în servantul politic al domnului Victor Ponta, care la rândul său este scutul politic al senatorului Șova, și toate acestea pentru a bloca mersul Justiției.

Tăriceanu și PSD orchestrează o întreagă campanie pentru tergiversarea unei decizii în privința lui Șova, deși soluția Curții Constituționale a fost una limpede și cu aplicare imediată. Solicit demisia președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu”, se arată în comunicatul de presă transmis de Cătălin Predoiu.

Citiți și: Călin Popescu Tăriceanu vrea să discute cu membrii CSM pentru a găsi o soluție legislativă în cazul Dan Șova
CCR și DNA cer Senatului documentele în cazul Dan Șova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri