Video Cătălin Predoiu, la audierile din Parlament: Ministrul Justiției trebuie să acționeze și cu mult umor

Data actualizării: Data publicării:
catalin predoiu
Cătălin Predoiu. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Cătălin Predoiu a afirmat, miercuri, la audierile din Parlament, că ministrul Justiției trebuie să acționeze "cu delicatețea unui chirurg", dar și "cu mult umor".

 

"Ministrul Justiției trebuie să acționeze uneori cu delicatețea unui chirurg, alterori cu fermitatea unui combatant, de multe ori cu elocința unui avocat, de cele mai multe ori cu diplomația unui ambasador și nu în ultimul rând cu mult umor.

Avem un ghem de probleme, dar s-a format și un adevărat nod al controverselor.

Dacă acest nod încă posibil de desfăcut va fi transformat în unul gordian, de nedesfăcut, nu voi evita să aplicăm soluția consacrată pentru orice nod gordian. Adică vom tăia cu sabia legiferării", a spus Cătălin Predoiu în timpul audierilor din comisie.

Cătălin Predoiu a primit, miercuri, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Justiţiei din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. 

Miniştrii propuşi să facă parte din Guvernul Nicolae Ciucă sunt audiaţi miercuri în comisiile parlamentare de specialitate, începând cu ora 10.00. În urma audierilor, comisiile vor întocmi un aviz comun consultativ, motivat. Joi  urmează să aibă loc votul de învestire a Cabinetului Ciucă.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri